BARNPROGRAM

2010-04-30 @ 16:55:23
Nu sitter jag hemma och kollar på barnprogram med daniel, hehe. Idag var det skola som vanligt och på lunch rasten hade vi träning med vittra laget, det var väl kul?haha ganska tråkigt också, iallafall sen efter skolan gick jag och daniel till gymmet och efter det har vi barar tagit det lungt. Ikväll kommer lite folk hit iaf vi ska grilla och ha dwet mysigt. :)


Jag och Eric Kusin 


Jag, Adam och Mathilda

VALBORG 2009

2010-04-29 @ 23:09:58
Filip och Patricia



Gustav och Jag äter korv


Anna och Gustav




Gustav shake the ass


Jag coolingen...


Hhaha, negerkakorna. Bara vi som förstår det roliga ;)


Me and my friend Anna, eye orgasm!

VALBORG ÄR ÖVERSKATTAT

2010-04-29 @ 22:42:45
Äntligen klar med allt pluggande, känns som jag suttit jätte länge men min kära familj stötade mig så det gick riktigt bra, hoppas bara min lärare blir nöjd nu. haha, ja vad har jag gjort idag då? Hade idrott sista passet och sprang spåret så jag fick lite träning idag men efter det gick jag och rikad hem till mig, jag duschade sen kollade vi på OC och sen kollade vi tv. sociala som vi alltid är, efter det har jag bara sovit och pluuugat. Imorn är det valborg som är så himla överskattat! herregud jag får damp på alla som skriver på fb "Valborg imorn" "längtar till valbord" osv. haha, någon som håller med mig?

DET HÄR VAR LÄNGE SEN

2010-04-27 @ 21:57:31
Sitter hemma och segar, borde plugga just nu och jag borde ha gjort det hela dagen, för imorn är det matte prooov... Riktigt skönt att starta veckan med ett prov, och jag kan typ inte ens procent fast vi här pluggat det i 6 veckor nu. Kom iallafall hem från min träning som inte var kul, jag tror aldrig jag har kollat på klockan så mycket under en träning, men det regnade och var fett kallt. haha stakars mig. Annars har jag bara varit med daniel idag, typ sovit bara, riktigt skönt.
Ska försöka kolla lite på matten nu, håll tummarna för mig imorn! :)